Sæson info

Boddum Musikgård spiller op
“En Fornøjelig Eftermiddag”

Lørdag d.26.september kl. 15 åbner Boddum Musikgård den nye sæson med operasanger Lise-Lotte Nielsen og pianist Carol Conrad i et fornøjeligt sang- og klaverprogram i selskab med bl.a. Kai Normann Andersen, Debussy, Scott Joplin, Ulrik Neumann, Mozart, Kurt Weill, Liva Weel, Poul Henningsen, H.C.Andersen, Giovanni Martini, Carl Nielsen og andre som måske kommer forbi!

Operasanger Lise-Lotte Nielsen har i mere end 25 år været fastansat solist i det faste ensemble af solister i Den Kgl. Opera og en af operaens bærende kræfter. I de senere år har Lise-Lotte desuden kastet sin kærlighed på skuespilsdelen af sit virke i roller som Florence Foster Jenkins i kanonsuccesen ”Souvenir” om den amerikanske millionøse der bare så gerne vil synge opera uden at have en tone i livet! Samarbejdet med instruktøren Peter Schrøder har Lise-Lotte siden fortsat med rollen som mrs. Peacum i ”Laser og Pjalter” af Bertolt Brecht og Kurt Weill på Vendsyssel Teater. Lise-Lotte synger også gerne gamle revyviser – gammel kærlighed ! – i sin trio med revyskuespiller Pernille Schrøder og kapelmester Krogsgaard.

Pianist Carrol Conrad er født i Chicago og uddannet som pianist ved The University of Southern California og The Juilliard School of Music i New York. Hun har siden 1993 virket som repetitør og akkompagnatør ved bl.a. Det Kgl. Teater og Danmarks Radio og er nu fastansat som solorepetitør ved Den Kgl. Opera i København.

Allerede i sin studietid arbejdede Carol Conrad som akkompagnatør og repetitør ved The Juilliard Opera Center og the Juilliard Music School i New York og har akkompagneret til mesterkurser med fremtrædende kunstnere som Luciano Pavarotti, Leontyne Price, Yo-Yo Ma, Lynn Harrell med flere. Carol Conrad har modtaget en lang række priser og stipendier, i Danmark bl.a. Victor Schiølers legat og har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør ved koncerter i Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Frankrig og USA.

Lørdag d. 24. oktober 2015 kl. 15.00
Verdens ældste orkester.
Så lykkedes det! Vi har fundet en erstatnings dato for det aflyste arrangement i februar om verdens ældste orkester. Lørdag d. 26. oktober kommer to vidende og fortælleglade forhenværende  kapelmusikere Troels Svendsen og Mogens Andresen og fortæller krøniken om Det Kgl. Kapels ubrudte række af musikere siden oprettelsen i 1448. Baggrunden er deres store arbejde og research i forbindelse med udgivelsen sidste efterår af deres kæmpeværk Verdens ældste orkester, Det Kgl. Kapel

Søndag d. 15. november 2015 kl. 15.00
Vivaldis fire Årstider som poesi og kammermusik.
Medvirkende:
Violinsolist kgl. kapelmusikus Clas Göran Sjöberg, oplæsning Anette Amand, nuværende og tidligere medlemmer af Det Kgl. Kapel samt organist Hans Henrik Gramstrup spinet.

Reklamer