Vi ses til Beethoven…!

Kære venner af Boddum Musikgård.

Alting får en ende således også vores fællesskab omkring Boddum Musikgård. Tak for den store opbakning til vores projekt ”kammermusik med småkager!” Anette og jeg har sammen med vore musikerkolleger elsket jeres umiddelbare begejstring og engagement. Bedre brændstof fås ikke!

Men hvis du stadig er interesseret og fortsat har lyst til mere kammermusik i området, så glæd dig, for det står nu klart at Statens Museum for Kunst er meget positiv overfor ideen om ”at lægge rum” til klassisk kammermusik, og ideerne bag de nye udstillingsarealer tegner foreløbig lovende for akustisk musik.

Som tidligere nævnt er det lykkedes Boddum Musikgård i samarbejde med Doverodde Købmandsgårds Venner at lave aftale om en offentlig koncertrække med Arildkvartetten, en af Danmarks fornemste kammerensembler, som kommer og spiller alle Beethovens strygekvartetter som en markering og velkomst til Statens Museum for Kunst og det nye anneks i Doverodde. Arild Kvartetten, som består af top musikere fra Det Kgl. Kapel og Radiosymfoniorkestret har netop afsluttet en sådan Beethovencyklus på Det Kgl. Teater i København med stor succes. Beethovens 17 strygekvartetter fordeles i Doverodde på 6 koncerter over 3 år med første koncert efteråret 2019.

Vi ses til Beethoven!

Mange hilsener

Boddum Musikgård

Anette og Palle Heichelmann