GUDS LILLE KLOVN

Billedscenograf Poul Ib Henriksen og komponisten Fuzzy                  Foto Knud Erichsen

Med Boddum Musikgårds nye musikalske eventyrforestilling GUDS LILLE KLOVN efter børnebogen af samme navn af Tomie de Paola i Johannes Møllehaves gendigtning går en gammel drøm i opfyldelse. Lige siden årene med KammermuCirkus på Cirkusgaarden i Ydby i 1985 og 1988 har Anette og jeg drømt om at realisere denne gamle middelalder legende som musikteater. Takket være fantastisk musik og billedmageri har vi nu fået lige den forestilling, vi har drømt om siden:

GUDS LILLE KLOVN

“Der var i Sorrento en lille knægt,
Alfredo – i ældgamle dage.
Han havde mistet hele sin slægt
og han var alene tilbage….”

Lyt, se og føl med vores lille gøgler Alfredo og hans kunster! Fra barndommens glade jongleren på byens torv over sucses og den store berømmelse til hans sidste “stuuur” nummer foran Jomfru Maria og Jesusbarnet i barndomskirken. En rørende historie genfortalt og levendegjort med en fantasi og originalitet, som også efter tæppefald vil efterlade store som små en oplevelse rigere!

Inden selve forestillingen taler fortælleren Anette med børnene om nogle af de begreber, som stykket kommer ind på: det at blive kendt, om gøglere, hvad det kræver at blive jonglør m.m. og musikeren Palle spiller og fortæller om sin violin og tilbyder børnene at prøve den.

Herefter opføres forestillingen GUDS LILLE KLOVN med musik og lydside af FUZZY og video og billedscenografi af Poul Ib Henriksen. Fortæller Anette Amand, violinspil af Palle Heichelmann samt lyd og lys ved scenetekniker Michael Amtoft.

GUDS LILLE KLOVN er skabt til børn fra 6 år plus deres voksne.

Sammen med GUDS LILLE KLOVN siger vi tak for støtten til:

BECKETT-FONDEN
DANSK MUSIKER FORBUND
DET OBELSKE FAMILIEFOND
KODA-DRAMATIK
OVERRETSSAGFØRER L. ZEUTHENS MINDELEGAT
REFUSIONSUDVALGET
REGION NORDJYLLAND
STATENS KUNSTFOND
THISTED KOMMUNE

Anette Amand Heichelmann
Palle Heichelmann